10/01/17

AlbEPG ne versionin Android


Nje aplikacion i thjeshte, pa reklama, pa njoftime, pa kerkime votash dhe pa besdisje te tjera.
Eshte ne versionin BETA dhe nuk kerkon asnjelloj leje pervecse lidhjes ne internet.
Teper komod per te patur guiden televizive vetem ne nje klik!


Shkarko: AlbEPG.apk

AlbEPG ne versionin Android


Skruajtur nga: AlbEPG
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa