07/30/17

API per kanalet qe transmentojne LIVE


http://albepg.com/getepg.php?channel_id=kanalitv

Emri i kanalit duhet te jete i bashkngjitur pa hapesira.
P.sh: http://albepg.com/getepg.php?channel_id=News24
dhe identik me ato te guides elektronike.
Mund te na kontaktoni per preferenacat e vecanta per ngjyrat, stilinin etj.

API per kanalet qe transmentojne LIVE


Skruajtur nga: Nardi
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa