07/23/17

XMLTV Reader V 1.2


Ndryshimet rrenjesore ne stilin grafik ne paraqitjen e guides ofrojne thjeshtesi ne konsultimin e guides jo vetem nga PC-te por edhe nga dispozitivet 'Mobile' e Smart TV-te.
Paraqitje me te detajuar per programet ne transmentim.
Guida permbledh nje periudhe prej 48 oresh dhe jo me prej 24 oresh.
Si perfundim u zgjidh problemi i mbivendosjes se programeve te se njejtes ore.

Gjithashtu krijuam nje faqe te "paster" ne menyre qe te perdoret ne uebsaitet e tjera!


Kodi per te kopiuar
XMLTV Reader V 1.2


Skruajtur nga: AlbEPG
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa