01/21/18

Krijuesi M3u PRO Beta


Editori i listave m3u ne versionin PRO eshte online.
I dedikohet ekskluzivisht listave tradicionale M3U per kanalet shqiptare dhe ofron editorin e kodit dhe ate vizual.
Krijuesi M3u gjithashtu permban dhe nje funksion qe sherben per analizimin e emrave te kanaleve dhe modifikimin e tyre ne menyre qe ti pershtaten guides elektronike.

Te rejat ne kete version jane:
  • Mundesia e eliminimit te kanaleve nga editori vizual.
  • Mundesia e renditjes se kanaleve ne baze te emrit, grupit dhe linkut.
  • Vendosja ne menyre automatike e tvg-shift -6 per kanalet EST.
  • Analize me e thelle e emrave te kanaleve dhe ruajtja e emrit origjinal
  • Shpejtesi me e larte ne konvertim.
Editori mund te perdoret vetem nga utentet e regjistruar ne forum dhe e gjeni ne menyne e dyte lart nga e majta.
Eshte ne versionin Beta dhe per probleme na sinjalizoni ne kete forum.

Versioni final do te dali pasi te kemi realizuar mundesine e shpetimit te listave ne serverin e AlbEPG-se ne menyre qe te perdoren nga utentet lirisht dhe nga cdo lloj dispozitivi.
Krijuesi M3u PRO Beta


Skruajtur nga: AlbEPG
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa