12/14/17

Lista m3u per te testuar Guiden TV


Per testimin e guides vendosem nje liste m3u me te gjitha kanalet televizive qe jane prezent ne udhezimin eletronik.
Kjo do t'ju ndijmoj ne modifikimin dhe korrigjimin e listave tuaja.

P.s: Lista eshte thjesht demostrative dhe nuk permban lidhje me asnje kanal televiziv!
Lista m3u per te testuar Guiden TV


Skruajtur nga: AlbEPG
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa