11/01/17

VPN (Rrjeti Virtual Privat)


Ne ditet e sotme te lundrosh ne internet me smartphone, tablet, pc, smartTV etj, mund te vihet ne rrezik cdo lloj informacioni qe shkembehet ose cdo arkiv qe rezervohet ne keta dispositive.
Gjithashtu mund te ndodhe qe per arsye te zones gjeografike nuk arrin dot materialin e kerkuar.

Siguria dhe privatesia ne internet cenohet lehtesisht nga kushdo!

Per te permiresuar sigurine ne internet mund te mbeshtetemi ne tekologjine VPN (Virtual Private Network).
Kjo teknologji krijon nje rrjet privat dhe logjik ndermjet dy dispositivesh ne nje rrjet publik dhe komunikimi i ndermjet tyre realizohet nepermjet nje trafiku te kriptuar (kodifikuar).

VPN ju ndihmon ne:
  • Sigurine - kodifikon trafikun ne internet.
  • Privatesine - realizon akses anonim
  • Kushtezimet gjeografike - maskon adresen IP dhe vendodhjen e perdoruesit.
  • Thjeshtesi ne shkembimin e materialeve.
Me posht po rendisim aplikacionet me te mira free android qe ofrojne sherbimin VPN.

Turbo VPN sinonim i garancise dhe me e thjeshta ne perdorim. Nje nder me te mirat VPN prezent ne Play Store, mjafton ta aktivizosh dhe adresa ip maskohet menjehere.
LINK | Turbo VPN

VPN Master nje tjeter aplikacion i persosur qe nuk ka nevoj per regjistrim dhe nuk ka limit ne trafik.

Opera free VPN ndoshta nje nder sherbimet me te mira VPN per android
VPN (Rrjeti Virtual Privat)


Skruajtur nga: AlbEPG
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa