10/18/17

Tani mund te na ndiqni edhe ne FB


Hapem faqen Albepg ne Facebook, Te rejat dhe perditesimet mund ti ndiqni edhe aty, mund te na keshilloni me sygjerimet
apo te diskutojme per problemet qe hasen ne aplikimin e guides elektronike.
Tani mund te na ndiqni edhe ne FB


Skruajtur nga: AlbEPG
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa