07/20/17

Programet android qe nuk duhet te mungonje ne nje TV-Box


SD Maid eshte ne gjendje te bej shume gjera, kerkimin e file-ve te dyfishta, pastrimin me themel te aplikacioneve te instaluara dhe te dizinstaluara, eliminimin e cache dhe te file-ve te perkoheshme, kompatimin e DB e shume pastrime te tjera. Me mundesine e privilegjit te root garanton nje zoterim komplet te aplikacioneve: instalim, eliminim, spostim, pastrim dhe bllokim.

AdAway per bllokimin e te gjitha reklamave ADS qe permbajne aplikacionet.
Eshte i nevojshem ROOT i sistemit.
AdBlock Plus eshte nje ekstension per browser-in Android.
Eliminon reklamat neper faqet web, dhe bllokon reklamat POPUP.
Square Home 2 ne stilin Metro UI di Windows 10 eshte launcher-i me i mire per nje TV-Box android.
Teper i thjeshte dhe i bukur, i fuqishem dhe me personalizime nga me te ndryshme, mundeson aplikimin per widget moti, ora, kalendare etj.

YoWindow: Moti, jo vetem numra.
YoWindow paraqet motin me imazhe te animuara. I vetmi aplikacion per motin i menduar dhe per BOX-TV.
MX Player aplikacioni multimedial rival per Android, me i vleresuari nga utentet: mbi 100 milion download dhe 2 milion e gjysem vleresime me pese yje. Kjo eshte kartvizita e ketij aplikacioni per te treguar fuqine e tij.
Kompatibel me shume formate video: 3GP, AVI, DivX, FLV, MKV, MP4, MOV, MPEG, VOB etj.

Perfect Player sa i thjeshte aq dhe i fuqishem. Me nje grafik te kendeshem dhe me lexuesin multimedial te integruar aplikacioni numer nje per listat IPTV, gjithashtu mundeson inegrimin e udhezuesve EPG.
Nje rival i denje i KODIT.

IPTV PRO Nje tjeter alternative per streaming IPTV i menduar edhe per Box-TV. Dy aspektet qe e bejne te vecante jane shpejtesia dhe menyra e thjeshte e karikimit te listave IPTV. Mundeson inegrimin e udhezuesve EPG. Kerkon perdorimin e lexuesve te jashtem multimedial si p.sh. MX Player.

ProgTV Nje aplikacion universal dhe komod per streaming IPTV. Si dy te paret mundeson karikimin e listave IPTV dhe te guides EPG.
Programet android qe nuk duhet te mungonje ne nje TV-Box


Skruajtur nga: AlbEPG
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa