07/16/17

Krijuesi M3U V 1.02


U shtua mundesia qe te eliminohen nga listat termat ALB, AL, (AL), ALB:, dhe AL: te cilat pengojne karikimin e epg ose te ikones per ndonje kanal televiziv.
P.sh nese duam te konvertojme listen:
#EXTINF:0, AL: ALB MUSIC HD
http://xxx.xxx.xx.x:1935/albuk/albmus.stream/playlist.m3u8
#EXTINF:0, (AL) SuperSonic TV
http://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_online/playlist.m3u
#EXTINF:0, ALB: STV Folk
rtmp://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_folk
rezultati do te jete:
#EXTINF:0,ALB MUSIC HD
http://xxx.xxx.xx.x:1935/albuk/albmus.stream/playlist.m3u8
#EXTINF:0,SuperSonic TV
http://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_online/playlist.m3u
#EXTINF:0,STV Folk
rtmp://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_folk


Krijuesi M3U V 1.02


Skruajtur nga: Nardi
Shpërndaje:

Kthehu mbrapa