XMLTV Reader V 1.2

Ndryshimet rrenjesore ne stilin grafik ne paraqitjen e guides ofrojne thjeshtesi ne konsultimin e guides jo vetem nga PC-te por edhe nga dispozitivet 'Mobile' e Smart TV-te.

Paraqitje me te detajuar per programet ne transmentim.
Guida permbledh nje periudhe prej 48 oresh dhe jo me prej 24 oresh.
Si perfundim u zgjidh problemi i mbivendosjes se programeve te se njejtes ore.

Gjithashtu krijuam nje faqe te "paster" ne menyre qe te perdoret ne uebsaitet e tjera!


Kodi per te kopiuar

Programet android qe nuk duhet te mungonje ne nje TV-Box

SD Maid eshte ne gjendje te bej shume gjera, kerkimin e file-ve te dyfishta, pastrimin me themel te aplikacioneve te instaluara dhe te dizinstaluara, eliminimin e cache dhe te file-ve te perkoheshme, kompatimin e DB e shume pastrime te tjera. Me mundesine e privilegjit te root garanton nje zoterim komplet te aplikacioneve: instalim, eliminim, spostim, pastrim dhe bllokim.

AdAway per bllokimin e te gjitha reklamave ADS qe permbajne aplikacionet.
Eshte i nevojshem ROOT i sistemit.
AdBlock Plus eshte nje ekstension per browser-in Android.
Eliminon reklamat neper faqet web, dhe bllokon reklamat POPUP.
Square Home 2 ne stilin Metro UI di Windows 10 eshte launcher-i me i mire per nje TV-Box android.
Teper i thjeshte dhe i bukur, i fuqishem dhe me personalizime nga me te ndryshme, mundeson aplikimin per widget moti, ora, kalendare etj.

YoWindow: Moti, jo vetem numra.
YoWindow paraqet motin me imazhe te animuara. I vetmi aplikacion per motin i menduar dhe per BOX-TV.
MX Player aplikacioni multimedial rival per Android, me i vleresuari nga utentet: mbi 100 milion download dhe 2 milion e gjysem vleresime me pese yje. Kjo eshte kartvizita e ketij aplikacioni per te treguar fuqine e tij.
Kompatibel me shume formate video: 3GP, AVI, DivX, FLV, MKV, MP4, MOV, MPEG, VOB etj.

Perfect Player sa i thjeshte aq dhe i fuqishem. Me nje grafik te kendeshem dhe me lexuesin multimedial te integruar aplikacioni numer nje per listat IPTV, gjithashtu mundeson inegrimin e udhezuesve EPG.
Nje rival i denje i KODIT.

IPTV PRO Nje tjeter alternative per streaming IPTV i menduar edhe per Box-TV. Dy aspektet qe e bejne te vecante jane shpejtesia dhe menyra e thjeshte e karikimit te listave IPTV. Mundeson inegrimin e udhezuesve EPG. Kerkon perdorimin e lexuesve te jashtem multimedial si p.sh. MX Player.

ProgTV Nje aplikacion universal dhe komod per streaming IPTV. Si dy te paret mundeson karikimin e listave IPTV dhe te guides EPG.

Krijuesi M3U V 1.02

U shtua mundesia qe te eliminohen nga listat termat ALB, AL, (AL), ALB:, dhe AL: te cilat pengojne karikimin e epg ose te ikones per ndonje kanal televiziv.

P.sh nese duam te konvertojme listen:
#EXTINF:0, AL: ALB MUSIC HD
http://xxx.xxx.xx.x:1935/albuk/albmus.stream/playlist.m3u8
#EXTINF:0, (AL) SuperSonic TV
http://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_online/playlist.m3u
#EXTINF:0, ALB: STV Folk
rtmp://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_folk
rezultati do te jete:
#EXTINF:0,ALB MUSIC HD
http://xxx.xxx.xx.x:1935/albuk/albmus.stream/playlist.m3u8
#EXTINF:0,SuperSonic TV
http://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_online/playlist.m3u
#EXTINF:0,STV Folk
rtmp://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_folk