Të rejat e fundit


Terrarium TV per kinemane e madhe

Aplikacioni me i mire android per te pare dhe shkakruar me nje cilesi deri ne FULLHD te filmave, serialeve dhe spektakleve televizive nga e gjithe bota.
I menduar jo vetem per celularet por edhe per Box-TV Android.

Shko ne Terrarium TV


AlbEPG ne versionin Android

Nje aplikacion i thjeshte, pa reklama, pa njoftime, pa kerkime votash dhe pa besdisje te tjera.

Eshte ne versionin BETA dhe nuk kerkon asnjelloj leje pervecse lidhjes ne internet.
Teper komod per te patur guiden televizive vetem ne nje klik!


Shkarko: AlbEPG.apk

Krijuesi M3U V 2.00

Nje version krejt i ri qe synon jo vetem konvertimin e listave m3u por edhe korrigjimin e tyre ne menyre qe ti pershtaten guides elektronike te AlbEPG-se.

Ky version ofron mundesine e anteprimes ne menyre qe te behet korrigjimi i direkt i listes.

Modifikimi "inteligjent" eshte i vlefshem vetem per kanalet shqiptare, per te tjerat mund te behet konvertimi ose pastrimi i tyre.

Lista IPTV qe perditesohen rregullisht.

Mirepresim sygjerimet tuaja.

API per kanalet qe transmentojne LIVE

http://albepg.com/getepg.php?channel_id=kanalitv

Emri i kanalit duhet te jete i bashkngjitur pa hapesira.
P.sh: http://albepg.com/getepg.php?channel_id=News24
dhe identik me ato te guides elektronike.
Mund te na kontaktoni per preferenacat e vecanta per ngjyrat, stilinin etj.

Ikona te reja


Tre ikona per kanalet qe jane pa logo Movie, Muzik dhe Albtv
  • Movie Movie
  • Muzik Muzik
  • Albtv Albtv

XMLTV Reader V 1.2

Ndryshimet rrenjesore ne stilin grafik ne paraqitjen e guides ofrojne thjeshtesi ne konsultimin e guides jo vetem nga PC-te por edhe nga dispozitivet 'Mobile' e Smart TV-te.

Paraqitje me te detajuar per programet ne transmentim.
Guida permbledh nje periudhe prej 48 oresh dhe jo me prej 24 oresh.
Si perfundim u zgjidh problemi i mbivendosjes se programeve te se njejtes ore.

Gjithashtu krijuam nje faqe te "paster" ne menyre qe te perdoret ne uebsaitet e tjera!


Kodi per te kopiuar
Programet android qe nuk duhet te mungonje ne nje TV-Box

SD Maid eshte ne gjendje te bej shume gjera, kerkimin e file-ve te dyfishta, pastrimin me themel te aplikacioneve te instaluara dhe te dizinstaluara, eliminimin e cache dhe te file-ve te perkoheshme, kompatimin e DB e shume pastrime te tjera. Me mundesine e privilegjit te root garanton nje zoterim komplet te aplikacioneve: instalim, eliminim, spostim, pastrim dhe bllokim.

AdAway per bllokimin e te gjitha reklamave ADS qe permbajne aplikacionet.
Eshte i nevojshem ROOT i sistemit.
AdBlock Plus eshte nje ekstension per browser-in Android.
Eliminon reklamat neper faqet web, dhe bllokon reklamat POPUP.
Square Home 2 ne stilin Metro UI di Windows 10 eshte launcher-i me i mire per nje TV-Box android.
Teper i thjeshte dhe i bukur, i fuqishem dhe me personalizime nga me te ndryshme, mundeson aplikimin per widget moti, ora, kalendare etj.

YoWindow: Moti, jo vetem numra.
YoWindow paraqet motin me imazhe te animuara. I vetmi aplikacion per motin i menduar dhe per BOX-TV.
MX Player aplikacioni multimedial rival per Android, me i vleresuari nga utentet: mbi 100 milion download dhe 2 milion e gjysem vleresime me pese yje. Kjo eshte kartvizita e ketij aplikacioni per te treguar fuqine e tij.
Kompatibel me shume formate video: 3GP, AVI, DivX, FLV, MKV, MP4, MOV, MPEG, VOB etj.

Perfect Player sa i thjeshte aq dhe i fuqishem. Me nje grafik te kendeshem dhe me lexuesin multimedial te integruar aplikacioni numer nje per listat IPTV, gjithashtu mundeson inegrimin e udhezuesve EPG.
Nje rival i denje i KODIT.

IPTV PRO Nje tjeter alternative per streaming IPTV i menduar edhe per Box-TV. Dy aspektet qe e bejne te vecante jane shpejtesia dhe menyra e thjeshte e karikimit te listave IPTV. Mundeson inegrimin e udhezuesve EPG. Kerkon perdorimin e lexuesve te jashtem multimedial si p.sh. MX Player.

ProgTV Nje aplikacion universal dhe komod per streaming IPTV. Si dy te paret mundeson karikimin e listave IPTV dhe te guides EPG.

Krijuesi M3U V 1.02

U shtua mundesia qe te eliminohen nga listat termat ALB, AL, (AL), ALB:, dhe AL: te cilat pengojne karikimin e epg ose te ikones per ndonje kanal televiziv.

P.sh nese duam te konvertojme listen:
#EXTINF:0, AL: ALB MUSIC HD
http://xxx.xxx.xx.x:1935/albuk/albmus.stream/playlist.m3u8
#EXTINF:0, (AL) SuperSonic TV
http://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_online/playlist.m3u
#EXTINF:0, ALB: STV Folk
rtmp://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_folk
rezultati do te jete:
#EXTINF:0,ALB MUSIC HD
http://xxx.xxx.xx.x:1935/albuk/albmus.stream/playlist.m3u8
#EXTINF:0,SuperSonic TV
http://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_online/playlist.m3u
#EXTINF:0,STV Folk
rtmp://xxx.xxx.xx.x:1935/228/stv_folk